/ Nyheter, Företagsamhetsfostran, Ett år som företagare

Den virtuella Gen-E-mässan våren 2024 öppnar för alla NYT-företag

Gen-E är en fest för företagsamhet och de unga företagarnas arbete, energi och kreativitet. På mässan medverkar nämligen flera tusen unga studerande-företagare som fyllt 15 år. De presenterar sina senaste affärsidéer och tävlar samtidigt om titlarna som årets bästa företag och årets bästa nystartade företag.

Gen-E 2024 reklam svenska

Gen-E-liveevenemanget ordnas i slutet av läsåret, men studerande som deltar i programmet Ett år som företagare runt om i Europa behöver inte vänta så länge. De får delta i aktiviteter på webben, bygga en virtuell mässmonter för sitt företag på plattformen Gen-E Virtual Expo och vinna värdefulla priser redan innan dess. De kan också besöka plattformen för att få inspiration och se de andra företagens produkter, tjänster och mässmontrar.

Upplev den internationella mässan – virtuellt

Nu kan alla NYT-företag alltså delta i den internationella tävlingen virtuellt. Företaget kan bygga en individuell mässmonter på plattformen till exempel med hjälp av företagets story, bilder, videor och länkar till inlägg i sociala medier.

Anmäl företaget till den virtuella Gen-E-mässan och bygg en egen mässmonter på adressen https://expo.gen-e.eu/.

Det första steget är att registrera företaget på adressen på https://company.gen-e.eu/ords/r/gen_e/company-program/login

Anmälningstiden till tävlingarna på den virtuella plattformen är 20.2–5.5. Information om tävlingskategorierna och detaljerade instruktioner finns på den virtuella plattformen.

Virtual Day Live-dagen ordnas 22.5 kl. 10.00–16.00 CET (kl. 11.00–17.00 finsk tid) på den virtuella plattformen. Under dagen får de deltagande företagen träffa tävlingarnas juryer, nätverka med välkända europeiska arbetsgivare och bekanta sig med andra företagare i samma ålder och med kunder som besöker den virtuella mässan. Under den virtuella mässdagen ordnas också en rekryteringsmässa, där företrädare för kända internationella företag besöker mässmontrarna på den virtuella plattformen för att diskutera rekryteringsrelaterade frågor med de unga företagarna.

På den virtuella mässan utdelas även många priser, och de bästa företagen belönas dessutom med all inclusive-resor till det europeiska finalevenemanget för Gen-E i Catania, Italien, 2–5.7.2024. Vinnarna offentliggörs på plattformen 27.5.2024. 

Kom för att upptäcka de deltagande företagen och deras affärsidéer på den virtuella Gen-E-mässan! På rekryteringsmässan, som också ordnas på plattformen, möter företrädare för välkända företag unga företagare. Därför öppnar den virtuella Gen-E-mässan mångsidiga möjligheter för framtidens företagare och för både nya och existerande företag.

Välkommen!

Läs mer och skicka din anmälan

Behöver du mer information?

Ta kontakt!

Mari Laakso-Suutari

Mari Laakso-Suutari

Projektkoordinator, internationella projekt

mari.laakso-suutari@nuortennyt.fi

040 7498 552