JOBBA HOS OSS

NYT som arbetsgivare

Ung företagsamhet och ekonomi NYT är en ideell organisation med cirka 200 anställda och verksamhet på sammanlagt 14 orter runt om i Finland. Vi erbjuder färdiga lärupplevelser och hjälper lärare att främja arbetslivs-, företagsamhets- och ekonomifärdigheter hos barn och unga. Vi är också en del av det internationella Junior Achievement (JA)-nätverket, med verksamhet i över 100 länder.

Framtidstro, jämlikhet, ansvar och mod är våra värderingar som styr vår verksamhet i vardagen. Personalens upplevelse av organisationen NYT är av högsta kvalitet: I en personalundersökning som genomfördes hösten 2023 gav våra anställda NYT ett utmärkt betyg som en pålitlig arbetsgivare. Av de anställda skulle 91 % rekommendera NYT som arbetsplats.

Läs mer om våra värderingar och om NYT som organisation

Är du den nästa som börjar på NYT?

Är du intresserad av meningsfullt samhällsarbete med utveckling av barns och ungas arbetslivsfärdigheter, entreprenörskapsutbildning och ekonomisk kompetens? Vi på Ung företagsamhet och ekonomi NYT letar efter sakkuniga inom olika områden för att förstärka vårt mångsidiga team.

Det finns ett öppet och tryggt team i Ung företagsamhet och ekonomi NYT som håller samman! Se våra lediga arbetsplatser nedan!

Du kan också skicka din öppna ansökan till rekry@nuortennyt.fi