/ Uutinen, Vuosi yrittäjänä, Uskalla Yrittää

Kansainväliset Gen-E -virtuaalimessut kaikille NYT-yrityksille keväällä 2024

Gen-E on yrittäjyyden sekä eurooppalaisten opiskelijoiden saavutusten juhlaa, jossa tuhannet nuoret, yli 15-vuotiaat opiskelija-yrittäjät, esittelevät uusimpia liikeideoitaan ja kilpailevat samalla vuoden parhaan yrityksen sekä parhaan Start-Upin titteleistä.  

Gen-E 2024 mainoskuva

Jo ennen kouluvuoden lopuksi järjestettävää Gen-E -livetapahtumaa Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuvat opiskelijat ympäri Eurooppaa voivat osallistua online-aktiviteetteihin, rakentaa yritykselleen virtuaalisen messupisteen Gen-E Virtual Expo -alustalle ja voittaa arvokkaita palkintoja. Alustalla voi myös käydä inspiroitumassa ja nähdä mielenkiintoisia sisältöjä muiden yritysten messupisteillä. 

Koe kansainväliset messut – virtuaalisesti

Nyt jokainen NYT-yritys voi siis osallistua kansainvälisiin kilpailuihin virtuaalisesti. Virtuaalialustalle on mahdollista rakentaa yritykselle omannäköinen messupiste, joka sisältää esimerkiksi yritystarinan, kuvia, videoita, linkkejä sosiaalisen median sivuille. 

Gen-E -virtuaalimessuille voi ilmoittautua ja oman messupisteen voi rakentaa osoitteessa: https://expo.gen-e.eu/  

Oma yritys on ensin rekisteröitävä osoitteessa: https://company.gen-e.eu/ords/r/gen_e/company-program/login 

Virtuaalialustalla järjestettäviin kilpailuihin voi ilmoittautua 20.2.–5.5. välisenä aikana. Kilpailukategoriat ja tarkat ohjeet löytyvät virtuaalialustalta. 

Virtuaalialustalla 22.5. klo 10.00–16.00 CET (Suomen aikaa klo 11.00–17.00) pidettävän Virtual Day Live -päivän aikana tapahtumaan osallistuvat yritykset voivat tavata kilpailujen tuomaristot, verkostoitua maineikkaiden eurooppalaisten työnantajien kanssa, tutustua muihin ikäisiinsä yrittäjiin sekä virtuaalimessuilla vieraileviin asiakkaisiin. Virtuaalimessupäivänä järjestetään myös rekrytointimessut, jolloin tunnettujen kansainvälisten yritysten edustajat tapaavat alustan messupisteillä nuoria yrittäjiä erilaisten työpaikkamahdollisuuksen merkeissä.

Virtuaalimessuilla jaetaan myös useita palkintoja, ja lisäksi messujen parhaat yritykset palkitaan all-inclusive -matkoilla heinäkuun 2.–5.7.2024 Italian Cataniassa järjestettävään Gen-E -kilpailun Euroopan finaalitapahtumaan. Palkintojen saajat julkistetaan alustalla 27.5.2024. 

Tule tapaamaan osallistuvia yrityksiä ja tutustumaan heidän yritysideoihinsa Gen-E -virtuaalimessuilla! Alustalla myös järjestettävillä rekrytointimessuilla tunnettujen yritysten edustajat kohtaavat nuoria yrittäjiä, joten Gen-E -virtuaalimessut avaavat monipuolisesti mahdollisuuksia sekä tulevaisuuden yrittäjille että uusille ja jo olemassa oleville yrityksille. 

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Lisätietoa kilpailuista englanniksi

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä!

Mari Laakso-Suutari

Mari Laakso-Suutari

Projektikoordinaattori, kansainväliset hankkeet

mari.laakso-suutari@nuortennyt.fi

040 7498 552