TULE KUMPPANIKSI

Haluatko tukea lasten ja nuorten talousosaamista ja innostaa heitä työelämään? Mietitkö, mistä yrityksesi löytää osaavia tekijöitä tulevaisuudessa? Haluatko vaikuttaa siihen, millaiset mielikuvat nuorilla on toimialastasi – ja ymmärtää mitä he ajattelevat työelämästä?

NYTin kumppanina olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää ja vaikuttavaa vastuullisuustyötä nuorten hyvinvoinnin ja tasa-arvoisen tulevaisuuden puolesta.

Miksi NYTin kumppaniksi?

Tavoitat kokonaisia ikäluokkia

Yrityskumppanuuden kautta tavoitat kokonaisia ikäluokkia lapsia ja nuoria, ja lisäät heidän ymmärrystään omasta yrityksestä, toimialasta, työelämästä ja taloudesta. Tarjoamme talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitoja kouluopetuksen kautta koko Suomessa. Et siis vaikuta vain valikoituun joukkoon nuoria, vaan kokonaisiin sukupolviin.

Kumppanuus tulvii iloa ja innostusta

Yrityskumppani pääsee mukaan innostavaan tapaan vaikuttaa lasten ja nuorten osaamiseen – ilon ja elämysten kautta.

NYTin elämykselliset ja pelilliset oppimiskokonaisuudet, kuten Yrityskylä, toimivat tutkitusti hyvin talous- ja yrittäjyystaitojen opetuksessa. Ne jättävät positiivisia muistijälkiä yrityksistä ja työelämästä.

Tuette yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä

Yrityskumppanuus on vaikuttava tapa tehdä vastuullisuustyötä suomalaisten lasten, nuorten ja koko yhteiskunnan tulevaisuuden puolesta. Palvelujemme avulla demokratisoidaan talousosaamista, ehkäistään eriarvoistumista ja lisätään lasten ja nuorten hyvinvointia.

Opetuskokonaisuutemme on suunniteltu pedagogiikan ammattilaisten toimesta innostaviksi ja vaikuttaviksi. Ne sopivat osaksi suomalaista opetussuunnitelmaa ja ovat kansainvälisesti palkittuja.

Kumppanuus on tehty teille helpoksi

Tarjoamme yrityskumppaneillemme valmiiksi konseptoituja avaimet käteen -palveluita, joilla voit tukea nuoria ja näkyä nuorille. Tunnetuin oppimiskokonaisuutemme on huippusuosittu ja kansainvälisesti palkittu Yrityskylä. Tarjoamme laajasti muitakin tapoja vaikuttaa, alakoulusta toiselle asteelle saakka. Teemme yhteistyön helpoksi ja räätälöimme sen kumppanin tarpeisiin ja resursseihin.

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Tiina Solas

Tiina Solas

Varainhankinnan päällikkö

tiina.solas@nuortennyt.fi

050 4321 256