OPPIMISSISÄLTÖJÄ, TÄYDENNYSKOULUTUSTA & VERKOSTOJA OPETTAJILLE

Tarjoamme opettajille ideoita ja työkaluja työelämä-, yrittäjyys- ja taloustaitojen opetukseen!

Uusinta tietoa ja näkemystä opetuksen tueksi

Tavoitteemme on, että jokainen lapsi ja nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta tärkeitä taitoja. Tarjoamme oppimissisältöjä, jotka tukevat lasten ja nuorten valmiuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin, oman arjen hallintaan ja omien vahvuuksien tunnistamiseen. Järjestämme opettajille myös koulutuksia, yrittäjyyskilpailuja ja julkaisemme vuosittain laajan Nuorten Tulevaisuusraportti -kyselyn tulokset.

Laajan kumppaniyhteisömme avulla toimimme myös sillanrakentajana lasten ja nuorten sekä toimivan työelämän välillä.

Harjoituksia ja materiaaleja kaikille kouluasteille

Nuorten NYT tarjoaa työelämäosaamista, yrittäjyyskasvatusta ja taloustaitoja tukevia palveluita ja opintokokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille.

Palvelupolkumme on opetusalan ammattilaisten tueksi rakennettu kokonaisuus, joka tarjoaa sisältöjä kaikille kouluasteille – aivan jokaiselle lapselle ja nuorelle. Palvelupolkumme sisällöt ovat pedagogian ammattilaisten kehittämiä ja niissä on huomioitu toiminnallisuutta esimerkiksi pelien, tehtävien, kurssien tai videosisältöjen avulla. Mukaan palvelupolulle voi hypätä koska tahansa!

Lähettilästoiminta

Tilaa NYT-lähettiläs vierailulle koululle tai oppilaitokselle

NYT-lähettiläs helpottaa opettajan työtä uuden äärellä ja innostaa opiskelijoita mukaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan kertomalla omasta yrittäjyysmatkastaan ja opeistaan.

Tutustu NYT-lähettiläisiin ja pyydä nuori keikalle!

Tilaa lähettiläs vierailulle

etäTET

Maailman suurin etäTET 4.–8.11.2024 – ensimmäiset työelämäkokemukset jokaiselle nuorelle

NYTin Maailman suurin etäTET on viiden päivän kokonaisuus työelämään tutustumiseen yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Viikon mittaisessa etäTETissä opitaan laajasti eri alojen työtehtävistä, yrityksistä ja urapoluista. EtäTET tarjoaa laajan näkymän tulevaan työelämään ja toimii loistavana lisänä perinteisen TET-jakson rinnalla.

Vuonna 2023 etäTETiin ilmoittautui ennätykselliset yli 11 200 nuorta ympäri Suomen.

Ilmoittaudu mukaan etäTETiin

Mistä olet kiinnostunut?

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla!

Tilaa uutiskirje