NYT YRITYSKYLÄ

NYTin Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Tarjoamme kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. 

Tutustu Yrityskylään

NYT Yrityskylä -kokonaisuuden muodostavat opekoulutus, Yrityskylä-oppitunnit sekä elämyksellinen päivä oppimisympäristössämme. Mikä parasta, Yrityskylä perustuu opetussuunnitelmaan ja on myös tutkitusti vaikuttava. NYTin Yrityskylään osallistuu 90 % kaikista kuudesluokkalaisista ja 88 % yhdeksäsluokkalaisista Suomessa.

Yrityskylään osallistuvat kaikki kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset, joiden kunnalla on sopimus NYTin kanssa. Tarkista tästä, onko kuntasi mukana. Ilmoittautuminen Yrityskylään tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa.

Ilmoittaudu Yrityskylään

Yrityskylä Alakoulu

Yrityskylä Alakoulun oppimisympäristö on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa.

Siirry Yrityskylä Alakoulun sivulle

Yrityskylä Yläkoulu

Yrityskylä Yläkoulun peliareenalla oppilaat johtavat kilpaa oikeaa yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Oppilaiden toisiaan vastaan kilpailevissa johtoryhmissä jokaisella on oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistavat ja myyvät tuotettaan asiakkaille  ja johtavat yritystä yhden vuoden ajan.

Siirry Yrityskylä Yläkoulun sivulle

Yrityskylään ilmoittautuminen on nyt auki!

Opettajien ilmoittautuminen 6.-luokkalaisten ja 9.-luokkalaisten Yrityskylään lukuvuodelle 2024–2025 on nyt auki. Saat rehtoriltasi tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen Yrityskylään tapahtuu Opeportaalissa.

Yrityskylä Yläkoulu uudistuu syksyllä – muistathan ilmoittautua myös opekoulutukseen!

Lue lisää uudistuksista

Lisätietoa Yrityskylään ilmoittautumisesta

 

 

 

Kysyttävää Yrityskylästä?

Vastaan Yrityskylän valtakunnallisesta toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä!

Kaisa Koistinen

Kaisa Koistinen

Johtaja, Yrityskylä

kaisa.koistinen@nuortennyt.fi

050 5303 969