NYT YRITYSKYLÄ

NYTin Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Tarjoamme kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. 

Tutustu Yrityskylään

NYT Yrityskylä -kokonaisuuden muodostavat opekoulutus, Yrityskylä-oppitunnit sekä elämyksellinen päivä oppimisympäristössämme. Mikä parasta, Yrityskylä perustuu opetussuunnitelmaan ja on myös tutkitusti vaikuttava. NYTin Yrityskylään osallistuu noin 85 % kaikista Suomen kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisista.

Yrityskylään osallistuvat kaikki kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset, joiden kunta on tehnyt sopimuksen Yrityskylän kanssa. Ilmoittautuminen Yrityskylään tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa.

Yrityskylän Opeportaaliin

Yrityskylä Alakoulu

Yrityskylä Alakoulun oppimisympäristö on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa.

Lue lisää

Yrityskylä Yläkoulu

Yrityskylä Yläkoulun peliareenalla oppilaat johtavat kilpaa oikeaa yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Oppilaiden toisiaan vastaan kilpailevissa johtoryhmissä jokaisella on oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistavat ja myyvät tuotettaan asiakkaille  ja johtavat yritystä yhden vuoden ajan.

Lue lisää

Kysyttävää Yrityskylästä?

Vastaan Yrityskylän valtakunnallisesta toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä!

Kaisa Koistinen

Kaisa Koistinen

Johtaja, Yrityskylä

kaisa.koistinen@nuortennyt.fi

050 5303 969