TUTUSTU NUORTEN TARINOIHIN

Autamme nuoria harjoittelemaan aktiivista yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja oman talouden hallintaa. Tutustu ohjelmiimme osallistuneiden nuorten tarinoihin.

Lue nuorten kokemuksia Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta!

Autamme nuoria harjoittelemaan aktiivista asennetta, työelämätaitoja ja oman talouden hallintaa. Tutustu Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuneiden nuorten tarinoihin.

Kansainvälistä katuvaatemerkkiä rakentamassa

”Tavoitteeni on yhä tismalleen sama kuin ensimmäisenä päivänä, jolloin marssin opettajanhuoneeseen kertomaan, että haluan rakentaa Suomen kansainvälisesti menestyneimmän katuvaatemerkin.” Santeri Lintulan SALSTREET -brändi yhdistää urbaanin katumuodin lappilaisen tekijänsä visioon, jonka keskeisenä osana on myös levytyssopimuksen saaminen.

Lue Santerin tarina

Uudella kulmalla sisään mystiselle alalle

”Mietin paljon, mikä minusta tulee isona. En halunnut tehdä mitään jonninjoutavaa. Kuolema on niin merkittävä asia, että se tuntui kiinnostavalta”, kertoo Jessica Honkanen. Yrittäjyyshaaveen herääminen oli iso juttu, mutta sen ääneen sanominen jännitti.

Lue Jessican tarina

Hyvät tekijät muistetaan

Jessica Huhtinen aloitti yrittäjänä keskellä koronapandemiaa. Vanhemmat yrittäjät varoittelivat, että on normaalia, että liiketoiminnan kunnolla käyntiin saamiseen voi kulua useampi vuosi. Oman erityisosaamisen löytäminen varhaisessa vaiheessa auttoi Jessicaa kuitenkin saamaan asiakkaita nopeasti.

Lue Jessican tarina

Yrittäjyydessä tärkeintä on kokeilla asioita

NYT-alumni Lari Lehto saavutti 23-vuotiaana miljoonan euron liikevaihdon Ideally -yrityksellään. Seuraavat etapit ovat jo työn alla. Sitä varten mies pakkasi laukkunsa ja lensi ulkomaille.

Lue Larin tarina

Yrittäjyys vauhdittaa kilpaurheilua

Arvi Martikainen on ehtinyt treenata ratsastusta huipputasolla, perustaa yrityksiä ja osallistua Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan. 10-vuotiaana aloitettu yrittäjän taival on auttanut nuorta miestä saavuttamaan unelmansa jo monta kertaa, ja jatkoa on luvassa.

Lue Arvin tarina