ORGANISAATIO

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT tarjoaa työelämä-, talous-, ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja oppimiskokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille
ja kunnille. 

Me olemme NYT – Nuori Yrittäjyys & Talous ja nuoret TAT ovat yhdistyneet

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT -yhdistys perustettiin 1.6.2023, kun Nuori Yrittäjyys ry ja Talous ja nuoret TAT yhdistivät toimintansa. Kantava ajatuksemme on, että aktiivinen ja toimiva yhteiskunta syntyy, kun kaikki otetaan kyytiin varhaisessa vaiheessa. Ymmärrys työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä on tässä keskeisessä roolissa.

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT Lauttasaaren nuoret

Teemme työtä nuorten tulevaisuuden hyväksi

Uusi Nuorten yrittäjyys ja talous NYT tarjoaa työelämä-, talous-, ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja oppimiskokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille. Palvelupolkumme kattaa oppimiskokonaisuuksia kaikille kouluasteille.

Tavoitteemme on, että jokainen lapsi ja nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta tärkeitä taitoja. Vahvistamme osaltamme lasten ja nuorten valmiuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin, oman arjen hallintaan ja omien vahvuuksien tunnistamiseen.

Yhdessä laajan ja kansainvälisen kumppaniyhteisömme kanssa toimimme sillanrakentajana lasten ja nuorten sekä toimivan työelämän välillä. Toimintaamme rahoittavat useat kunnat, organisaatiot, ministeriöt ja säätiöt sekä yksityiset henkilöt.

Organisaatiomme kuuluu noin 60 vakituista työntekijää. Lisäksi työllistämme vuosittain lähes 200 osa-aikaista kausityöntekijää Yrityskylissämme.

Työelämä-, talous- ja ja yrittäjyystaitoja jokaiselle lapselle ja nuorelle

Visiomme

Tavoitteenamme on olla sillanrakentaja lasten ja nuorten sekä työelämän välillä. Luomme yhteiskuntaan tilaa oppimiselle ja kokeiluille.

Yrittäjyyskasvatusfoorumi

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT on mukana yrittäjyyttä ja yrittäjyyskasvatusta edistävien organisaatioiden yhteisessä Yrittäjyyskasvatusfoorumissa, joka on asettanut tavoitteet hallituskaudelle 2023–2027.

Lue yrittäjyyskasvatuksen hallitusohjelmatavoitteista

Historia

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT on perustettu 1.6.2023, kun Nuori Yrittäjyys ry ja Talous ja nuoret TAT yhdistivät toimintansa.

Nuori Yrittäjyys ry

Talous ja nuoret TAT