USKALLA YRITTÄÄ -TAPAHTUMA

Suomen suurin nuorten yrittäjyystapahtuma ja -kilpailu. Kymmenen aluetapahtumaa eri puolilla Suomea ja finaali huhtikuussa. Tule mukaan ja innostu!

Nuorten oma yrittäjyystapahtuma ja kilpailu

Uskalla Yrittää on Suomen suurin nuorten yrittäjyystapahtuma ja -kilpailu. Tapahtumakokonaisuus on suunnattu Vuosi yrittäjänä -ohjelman osallistujille.

Tutustu Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan
Aluetapahtumat

Aluetapahtumien päivämäärät vuodelle 2025 ovat julki!

Uskalla Yrittää -aluetapahtumat ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan kuuluvia oppimistapahtumia, joissa nuorilla on mahdollisuus esitellä tuotteitaan sekä palveluitaan ja kilpailla halutessaan paikasta valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -finaalissa.

Vuonna 2025 Uskalla Yrittää -aluetapahtumat järjestetään viikoilla 7–10 eri puolilla Suomea. Katso päivämäärät ja paikkakunnat alla olevasta linkistä!

Tutustu aluetapahtumiin

Finaali

Uskalla Yrittää -finaali

Uskalla Yrittää -kilpailu huipentuu finaalitapahtumaan, joka koostuu messu-, kilpailu- ja seminaariosuudesta sekä juhlavasta palkintogaalasta. Tapahtumassa nuoret esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan kauppakeskuksen asiakkaille ja kilpailun tuomaristolle. Samalla heillä on tilaisuus tutustua muihin NYT-yrittäjiin, lähettiläs- ja alumnitoimintaan sekä saada ikimuistoisia oppimiskokemuksia!

Paras NYT-yritys -kategorian voittajat pääsevät edustamaan Suomea kansainvälisessä, Euroopan suurimmassa nuorten yrittäjyystapahtuma Gen-E:ssä.

Gen-E

Parhaat NYT-yritykset matkaavat EM-kisoihin

Uskalla Yrittää -finaalin parhaina NYT-yrityksinä palkitut perus- ja toisen asteen sekä korkea-asteen yritykset lunastavat itselleen pääsylipun Euroopan suurimpaan nuorten yrittäjyystapahtumaan, Gen-E:hen.

Gen-E sisältää kevään aikana tapahtumia sekä kilpailuja verkossa ja huipentuu kesällä Euroopan mestaruuskilpailuihin livenä! Nuoret 40 eri maasta laittavat kivenkovat yritysideansa vastakkain napatakseen himoitut JA Company of the Year ja JA Startup of the Year -palkinnot.

Monipäiväisen yrittäjyysfestivaalin taustalla on Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin Euroopan alueen katto-organisaatio JA Europe. Tapahtumaan osallistuvat tiimit ovat voittaneet omissa maissaan kansalliset kilpailut, mistä ne ovat edenneet EM-tason kilpailuun.

Tutustu Gen-E -tapahtumaan

 

Uskalla Yrittää -finaali 2024 – Aftermovie

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Kysyttävää Uskalla Yrittää -tapahtumista?

Ota yhteyttä!

Nikita Gavrilenko

Nikita Gavrilenko

Tapahtumatuottaja

nikita.gavrilenko@nuortennyt.fi

045 6793 182

Mari Lehtonen

Mari Lehtonen

Viestinnän asiantuntija

mari.lehtonen@nuortennyt.fi

040 4508 307