USKALLA YRITTÄÄ -TAPAHTUMA

Suomen suurin nuorten yrittäjyystapahtuma ja -kilpailu

Nuorten oma yrittäjyystapahtuma ja kilpailu

Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyystapahtuma ja -kilpailu. Tapahtumakokonaisuus on suunnattu Vuosi yrittäjänä -ohjelman osallistujille.

Uskalla Yrittää järjestetään seuraavan kerran keväällä 2024. Tapahtumakokonaisuus käynnistyy helmikuussa 2024 Uskalla Yrittää -aluetapahtumilla ympäri Suomen ja huipentuu Uskalla Yrittää -finaaliin huhtikuussa 2024 Helsingissä.

Tutustu Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan
Aluetapahtumat

Aluetapahtumat helmi-maaliskuussa 2024

Uskalla Yrittää -aluetapahtumat ovat Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan kuuluvia oppimistapahtumia, joissa nuorilla on mahdollisuus esitellä tuotteitaan sekä palveluitaan ja kilpailla halutessaan paikasta valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -finaalissa.

Vuonna 2024 Uskalla Yrittää -aluetapahtumat järjestetään viikoilla 7–10 eri puolilla Suomea. Katso päivämäärät ja paikkakunnat alla olevasta linkistä!

Tutustu aluetapahtumiin

Finaali

Uskalla Yrittää -finaali

Uskalla Yrittää -kilpailu huipentuu 24.–25.4.2024 Helsingissä järjestettävään finaaliin. Finaalitapahtuma koostuu messu-, kilpailu- ja seminaariosuudesta sekä juhlavasta palkintogaalasta. Tapahtumassa nuoret esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan kauppakeskuksen asiakkaille ja kilpailun tuomaristolle. Samalla heillä on tilaisuus tutustua muihin NYT-yrittäjiin, alumnitoimintaan sekä saada ikimuistoisia oppimiskokemuksia!

Paras NYT-yritys -kategorian voittajat pääsevät edustamaan Suomea kansainvälisessä, Euroopan suurimmassa nuorten yrittäjyystapahtuma Gen-E:ssä.

Tutustu finaaliin

Gen-E

Parhaat NYT-yritykset matkaavat EM-kisoihin

Uskalla Yrittää -finaalin parhaina NYT-yrityksinä palkitut perus- ja toisen asteen sekä korkea-asteen yritykset lunastavat itselleen pääsylipun Euroopan suurimpaan nuorten yrittäjyystapahtumaan, Gen-E:hen.

Gen-E sisältää kevään aikana tapahtumia sekä kilpailuja verkossa ja huipentuu kesällä Euroopan mestaruuskilpailuihin livenä! Nuoret 40 eri maasta laittavat kivenkovat yritysideansa vastakkain napatakseen himoitut JA Company of the Year ja JA Startup of the Year -palkinnot.

Monipäiväisen yrittäjyysfestivaalin taustalla on Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin Euroopan alueen katto-organisaatio JA Europe. Tapahtumaan osallistuvat tiimit ovat voittaneet omissa maissaan kansalliset kilpailut, mistä ne ovat edenneet EM-tason kilpailuun.

Tutustu Gen-E -tapahtumaan

 

Uskalla Yrittää -finaali 2023 – Aftermovie

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Kysyttävää Uskalla Yrittää -tapahtumista?

Ota yhteyttä!

Nikita Gavrilenko

Nikita Gavrilenko

Tapahtumatuottaja

nikita.gavrilenko@nuortennyt.fi

045 6793 182

Eveliina Linna

Eveliina Linna

Viestinnän asiantuntija

eveliina.linna@nuortennyt.fi

040 7040 085