YRITYSKYLÄ POHJOIS-POHJANMAA

NYT Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa

Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan oppimisympäristöt kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille sijaitsevat Oulussa.

Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan toimintaan osallistuvat kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset seuraavista kunnista: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska, Hyrynsalmi, Paltamo, Posio, Puolanka, Ristijärvi, Simo ja Suomussalmi.

Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset alta. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät koulullenne lähetetystä ohjeesta tai voit olla yhteydessä oman Yrityskyläsi henkilökuntaan, joka auttaa sinut eteenpäin!

Yrityskylän Opeportaaliin

Näin löydät perille

Yrityskylä Alakoulu Tukkitie 5, 90520 Oulu
Yrityskylä Yläkoulu Lekatie 6, 90140 Oulu Yläkoulu on muuttanut syyslomaviikolla! Toimimme nykyään osoitteessa Lekatie 6, 90140 Oulu.
Yrityskylä Alakoulun toimintaan osallistuu tänä lukuvuonna 6 000 kuudesluokkalaista
Yrityskylä Yläkoulun toimintaan osallistuu tänä lukuvuonna 5 600 yhdeksäsluokkalaista

Tältä näyttää Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan tiimi lukuvuonna 2023–2024!

Vastuuohjaajat ovat Yrityskylässä lapsia ja nuoria varten. He huolehtivat oppilaiden ohjaamisesta, päivien sujuvuudesta ja siitä, että jokainen saa mahdollisuuden oppia ja innostua turvallisessa ympäristössä.

Takarivissä asiantuntija Saana Korkiala, vastuuohjaajat Hanna Mikkola, Iida Jääskö ja Vilma Palviainen, kyläkoordinaattori Juulia Laatikainen ja vastuuohjaajat Matleena Muotkavaara, Hanne-Mari Koivula-Varis ja Senni Pohjanen.

Eturivissä kyläkoordinaattori Heini Määttä sekä vastuuohjaajat Saana Mäenpää, Janica Keränen, Marita Kauppi ja Otto Miesmaa.

Yhteystiedot

Saana Korkiala

Saana Korkiala

Asiantuntija, Yrityskylä

saana.korkiala@nuortennyt.fi

050 3009 489

Juulia Laatikainen

Juulia Laatikainen

Kyläkoordinaattori, Yrityskylä

juulia.laatikainen@nuortennyt.fi

050 4734 330

Sanna Fingerroos

Sanna Fingerroos

Kumppanuuspäällikkö

sanna.fingerroos@nuortennyt.fi

044 5570 830