Hamid Amrijev

Kanta-Häme suomi, englanti

amrijev@gmail.com

044 981 5454

Nimeni on Hamid Amrijev; oon kotoisin Tšetšeniasta, syntynyt Ruotsissa mutta asunut melkein koko elämäni Hämeenlinnassa.

Mä aloitin mun yrittäjyyden polun ammattikoulussa Vuosi yrittäjänä -kurssin kautta. Oon voittanut meidän VAPU-yrityksen kaa "Vuoden paras NYT-yritys" -palkinnon, ja me voitettiin se vain parin kuukauden aikarajalla, eli nopee on vauhti yrityksellä sekä minulla.

Jos haluat ilmaista rohkeutta ja intohimoa opiskelijoille, niin mä oon se henkilö siihen työhön. Oon itse aikoinaan halunnut olla intohimoinen jostain ja voin rohkeasti sanoa, että olen rohkeampi kuin matkani alussa. Mutta vielä on pitkä matka siihen, että voin pistää jalat kahvipöydän päälle ja sanoa että elämä on suoritettu.

En voi kertoa kuinka paljon yrittäjyys on muuttanut omaa elämää viimeisen parin vuoden aikana. Mun mielestä ois liian itsekästä pitää tää lahja vaan itellä, niin päätin tehä sen mitä muut tekivät mulle: auttaa ja jakaa omaa tarinaa, ja totta kai opettaa nuorille yrittäjyydestä.

Toivon, että saan tilaisuuden avata uutta maailmaa nuorille, jossa he voivat käyttää heidän huikeita ideoitaan ja tuoda ne eloon.