OpeNYT 2024: Merkityksellinen työelämä – positiivisia signaaleja etsimässä

Ajankohta: Ke 24.04.2024 klo 13.00–14.30

Tapahtumapaikka: BioRex Tripla, Mall of Tripla, Helsinki / Online

Järjestäjä: Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Ilmoittautuminen päättyy: 24.04.2024 13:00

Teema: Työelämätaidot, Työelämä, Koulutus

Avainsanat: opettajankoulutus, Työelämätaidot, työelämä

OpeNYT-koulutus 24.4.2024

Kevään 2024 OpeNYT-koulutus keskittyy työelämän merkityksellisyyteen. Millainen vaikutus mielekkäällä työllä on ihmisen hyvinvointiin ja kokemukseen oman elämän merkityksellisyydestä? Kuinka innostaa nuoria ja tarjota positiivisia signaaleja työelämästä? 

NYTin Nuorten tulevaisuusraportti 2023 -kyselytutkimuksen mukaan kolmannes nuorista kokee työelämän liian kuormittavaksi. Nuorten huoleen ovat vaikuttaneet muun muassa negatiiviset viestit työelämästä, yleinen epävarmuus sekä hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät haasteet. Kevään 2024 OpeNYT-koulutuksessa syvennymme työelämän merkityksellisyyteen, ja haluamme opettajien ja opinto-ohjaajien kautta välittää nuorille yhä enemmän myös positiivista viestiä työelämästä.

Päivän teemaan meidät johdattelevat lukuisia palkintoja pokannut toimittaja ja luova johtaja Jani Halme, K-Ryhmän HR-johtaja Laura Kamtsan sekä nuorten työelämäosaamisen asiantuntija Riikka Ahonvala NYTistä.

Huom! Ilmoittautuminen koulutukseen paikan päällä BioRex Triplassa on päättynyt 16.4., mutta vielä ehdit mukaan webinaariin. Varaa paikkasi alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu mukaan Ohjelma Puhujat

Kevään OpeNYTissä teemana merkityksellinen työelämä

Aika: 24.4.2023 klo 13.00–14.30
Paikka: BioRex Tripla, Mall of Tripla 5. krs., Helsinki / Online

Koulutukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Helsingissä tai etänä streamin välityksellä. Liveosallistujilla on koulutuksen jälkeen ainutlaatuinen tilaisuus tutustua myös samanaikaisesti Mall of Triplassa käynnissä olevaan Suomen suurimman nuorten yrittäjyyskilpailun Uskalla Yrittää -finaalitapahtumaan .

Koulutus on suunnattu opetusalan ammattilaisille kaikilla kouluasteilla.

Varaa paikkaasi kevään OpeNYT-koulutuksessa

Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin maksuttomissa OpeNYT-teemakouluksissa asiantuntijamme sekä vierailevat huippupuhujat jakavat uusinta tietoa, näkemystä ja vinkkejä työelämä-, talous- ja yrittäjyystaitojen opettamiseen kouluissa. Tule mukaan innostumaan, verkostoitumaan ja vahvistamaan osaamistasi.

Huomaathan, että ilmoittautuminen livekoulutukseen päättyy 16.4.2024. Etäosallistujien ilmoittautuminen on avoinna aina tapahtumapäivään saakka. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu koulutukseen

Ohjelma 24.4.2024 klo 13.00–14.30

BioRex Tripla, Mall of Tripla 5. krs., Helsinki / Online

klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen! NYTin tervehdys
Riikka Ahonvala, asiantuntija, nuorten työelämäosaaminen, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

klo. 13.15 Hyvää työelämää rakennetaan jo ensimmäisistä kesätöistä lähtien
Laura Kamtsan, HR-johtaja, Päivittäistavaratoimiala, Kesko Oyj

klo. 13.45 Ajatuksia maailman tärkeimmästä taidosta
Jani Halme, toimittaja, luova johtaja

klo. 14.25 Loppupuheenvuoro

klo 14.30 Koulutus päättyy

klo 14.30–15.30 Liveosallistujille kahvitarjoilu sekä mahdollisuus tutustua Uskalla Yrittää -finaaliin ja nuorten messupisteisiin Mall of Triplan tapahtuma-aukiolla (4. krs.).

 

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelman muutoksiin.

Puhujavieraat

Jani Halme on Suurella Journalistipalkinnolla, sekä lukuisilla markkinointialan palkinnoilla palkittu luova johtaja. Hän on toiminut niin toimitusjohtajana, kuin yksinyrittäjänäkin. Halme on kokenut miljoonaluokan konkurssin, työskennellyt maailman suurimmassa eloyhtiössä ja Suomen pienemmissä sanomalehdissä.

Jani Halme

Laura Kamtsan on toiminut K-ryhmässä erilaisissa liiketoimintalähtöisissä HR-rooleissa vuodesta 2017 lähtien ja toimii tällä hetkellä päivittäistavarakaupan toimialan ja konsernin yhteisten toimintojen HR-johtajana. K-ryhmä työllistää yhteensä 45 000 henkilöä  ja tarjoaa vuosittain tuhansille nuorille ensimmäisen askeleen työurallaan.

Riikka Ahonvala on nuorten työelämäosaamisen asiantuntija, joka puhuu hyvää työelämästä ja toivoo näkevänsä tulevaisuudessa yhä monimuotoisempia ratkaisuja ja malleja työn tekemiseen, jotka mahdollistavat yhdenvertaisen työelämän kaikille. 

 

Ilmoittaudu OpeNYT-koulutukseen

Riikka Ahonvala

Uskalla Yrittää -finaalin messutapahtuma 24.4.2024 Mall of Triplassa, Helsingissä

Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu huipentuu Uskalla Yrittää -finaaliin huhtikuussa Helsingissä. Finaalissa Vuosi yrittäjänä -ohjelman suorittaneiden nuorten harjoitusyritykset kilpailevat Suomen mestaruudesta ja paikoista EM-kilpailussa. Uskalla Yrittää -finaalin messuosuus Mall of Triplan tapahtuma-aukiolla 24.4. klo 14.30 alkaen on avoin kaikelle yleisölle.

Tervetuloa seuraamaan innostavaa finaalitapahtumaa ja tutustumaan nuorten ideoihin ja osaamiseen!

Tutustu Uskalla Yrittää -finaalin ohjelmaan

Kysyttävää OpeNYTistä?

Ota yhteyttä!

Lauri Vaara

Erityisasiantuntija, opettajankoulutus ja tutkimus

lauri.vaara@nuortennyt.fi

044 0772 373

Tutustu NYTin palveluihin