Inspiraatiota & Yrittäjyyttä – tilaisuus toisen asteen koulutusjohdolle ja opetushenkilöstölle (etä)

Ajankohta: Ti 05.03.2024 klo 15.00–16.00 

Järjestäjä: Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Ilmoittautuminen päättyy: 04.03.2024 23:59

Teema: Yrittäjyyskasvatus, Yrittäjyys, Koulutus

Avainsanat: Lukio, Ammatillinen koulutus, Vuosi yrittäjänä

Harjoitusyrittäjyydestä minäpystyvyyteen – yrittäjyys innostaa! Voisiko Vuosi yrittäjänä -ohjelma toimia myös teidän oppilaitoksessanne?  Tervetuloa mukaan Vuosi yrittäjänä -ohjelman inspiraatiotunnille!

Aika: tiistai 5.3.2024 klo 15.00–16.00
Paikka: Online

Inspiraatiota & Yrittäjyyttä on verkkotilaisuus, jossa kerrotaan mistä Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa on kyse, ja jaetaan ideoita ja esimerkkejä muun muassa siitä, kuinka ohjelman voi sisällyttää lukion tai ammatillisen oppilaitoksen opetukseen. Lisäksi kuulet nuoren inspiroivan tarinan omasta polustaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa. Olemme varanneet aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Inspiraatiotunnilla Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa esittelee projektipäällikkö Noora Bergroth. Omasta Vuosi yrittäjänä -polustaan kertoo NYT-lähettiläs Elli Sivula.

Nähdään Inspiraatiota & Yrittäjyyttä -koulutuksessa!

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka pohtivat, voisiko Vuosi yrittäjänä -ohjelma palvella oman oppilaitoksen yrittäjyysopintoja. Voit seurata tilaisuutta yksin tai yhdessä kollegojen kanssa.

Linkki koulutukseen toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutuksen ajankohtaa. Tilaisuudesta tulee myös tallenne, jonka linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. 

Tilaisuudesta järjestetään myös toinen toteutus torstaina 11.4.2024.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

 

Mitä inspiraatiotunnin jälkeen?

Tämän tilaisuuden jatkumona toimii Vuosi yrittäjänä -käyttöönottokoulutus, jossa esitellään käytännönläheisesti, miten Vuosi yrittäjänä -oppimiskokonaisuus otetaan käyttöön opetuksessa. Kevään käyttöönottokoulutukset järjestetään keskiviikkona 20.3. ja maanantaina 29.4.

Katso kaikki koulutukset

Katso kokemuksia Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta!

 

Lue lisää ohjelmasta