Nuorten NYTin yläkoulun oppimiskokonaisuudet Osaava Satakunnan kuntien opetushenkilöstölle

Ajankohta: To 26.09.2024 klo 14.30–16.00

Tapahtumapaikka: Teams

Järjestäjä: Nuorten yrittäjyys ja talous NYT, Osaava Satakunta

Ilmoittautuminen päättyy: 23.09.2024 14:00

Teema: Yläkoulu, NYTin palvelut, Koulutus, NYT Nuorten tulevaisuusraportti, Työelämätaidot, Yrittäjyyskasvatus, Talousosaaminen

Avainsanat: Työelämätaidot, Vuosi yrittäjänä, Duunikoutsi, Yläkoulu, Taloussankari, Talousosaaminen, NYT Nuorten tulevaisuusraportti, Yrittäjyyskasvatus

Koulutuksen taso: Perustaso

Tervetuloa Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin ja Osaava Satakunnan etäkoulutukseen torstaina 26.9. klo 14.30–16.00 kuulemaan lisää Nuorten NYTin oppimiskokonaisuuksista yläkoulussa.

Satakunnan yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija Simoné Kallio kertoo lisää Oma työ -, Taloussankari – ja Vuosi yrittäjänäohjelmien sisällöistä ja käyttöönotosta. Kerromme myös lisää upouudesta Vuosi Yrittäjänä Introsta ja varsinkin opoille suunnatusta Duunikoutsista ja EtäTET -viikosta marraskuussa. Nuorten NYTin eritysasiantuntija Lauri Vaara kertoo Tulevaisuusraportin viimeisimpiä tuloksia nuorten talousosaamisesta ja kesätyökiinnostuksesta.

Koulutus on tarkoitettu Osaava Satakunnan kuntien opettajille ja rehtoreille. Osaava Satakuntaan kuuluvat seuraavat kunnat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.9. klo 14 linkin kautta. Osallistumisohjeet lähetetään Osaava Satakunnan toimesta sähköpostitse lähempänä koulutusta.

Ilmoittaudu tästä