Yrityssankari: innostava seikkailu yrittäjyyteen – inspiraatiotunti alakoulun opettajille ja rehtoreille (etä)

Ajankohta: Ti 14.05.2024 klo 15.00–16.00

Tapahtumapaikka: Online

Järjestäjä: Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Ilmoittautuminen päättyy: 14.05.2024 00:00

Teema: Yrittäjyyskasvatus, Yrittäjyys, Koulutus, NYTin palvelut, Alakoulu

Avainsanat: Alakoulu, Yrityssankari

Ideat lentoon ja yrityssankarit liikkeelle! Yrityssankari on NYTin uusi, kiehtova ja käytännönläheinen yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaali alakouluun. Löytyykö sinunkin luokastasi tulevia yrityssankareita? Tervetuloa inspiraatiotunnille kyselemään ja keskustelemaan uudesta oppimateriaalista! 

Aika: tiistai 14.5.2024 klo 15.00–16.00
Paikka: Online 

Yrityssankarin inspiraatiotunti on verkkotilaisuus, jossa keskustelemme uuden oppimateriaalin sisällöistä ja pedagogiikasta sekä vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Uutta oppimateriaalia esittelee nuorten yrittäjyysosaamisen asiantuntija Mari Rakkolainen.

 Nähdään Yrityssankarin inspiraatiotunnilla! 

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka pohtivat, voisiko Yrityssankari toimia yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaalina myös omassa opetuksessa. Voit osallistua tilaisuuteen joko yksin tai yhdessä kollegojen kanssa. Linkki koulutukseen toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Pikkuyrittäjät-ohjelma poistuu NYTin palvelupolulta toukokuussa, ja uusi Yrityssankari-oppimateriaali alakouluun julkaistaan syksyllä 2024. Yrityssankarin suomenkielisten oppimateriaalien toimitus alkaa 9.9.2024.  

Tervetuloa! 

Ilmoittaudu inspiraatiotunnille 14.5. 

Tutustu Yrityssankari-oppimateriaaliin 

 

Mitä inspiraatiotunnin jälkeen?

Inspiraatiotunnin jatkumona toimii maksuton Yrityssankari-oppimateriaalin käyttöönottokoulutus, jossa pääset kuulemaan, keskustelemaan ja kyselemään Yrityssankari-oppimateriaalin käyttöönotosta, sisällöistä ja pedagogiikasta. Syksyn ensimmäinen käyttöönottokoulutus järjestetään torstaina 29.8.2024 klo 14.00–15.30. Koulutus järjestetään etävälitteisesti Teamsin välityksellä. 

Ilmoittaudu käyttöönottokoulutukseen 29.8. 

Katso kaikki koulutukset 

Yrityssankari: Innostava seikkailu yrittäjyyteen odottaa!

Yrityssankari on NYTin uusi, kiehtova ja käytännönläheinen yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaali alakoulun 5. luokalle. Opettajan harkinnan mukaan materiaalia voi hyödyntää myös peruskoulun vuosiluokilla 4–6.

Innostava ja toiminnallinen oppimiskokonaisuus antaa lapsille mahdollisuuden oppia tärkeitä tulevaisuuden taitoja oman harjoitusyrityksensä kautta sekä kokeilla taitojaan myyntitapahtumassa. Kokonaisuus tarjoaa valmiit materiaalit ohjelman toteuttamiseen, sisältäen painetut tehtäväkirjat oppilaille ja opettajan oppaan.

Lue lisää