VIETÄ IKIMUISTOINEN JOB SHADOW -PÄIVÄ

Job Shadow kokoaa yhteen johtajat ja tulevaisuuden tekijät.

Job Shadow yhdistää johtajat ja tulevaisuuden tekijät

Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämässä Job Shadow -päivässä eri alojen johtajat ja vaikuttajat saavat työparikseen nuoren tulevaisuuden tekijän yhden työpäivän ajaksi. Nuoret tulevat eri puolilta Suomea, ja jokainen heistä on käynyt Vuosi yrittäjänä -oppimiskokonaisuutemme omassa koulussaan tai oppilaitoksessaan.

Job Shadow -päivä järjestetään seuraavan kerran 2.10.2024

Job Shadow -päivän tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuuksia innostua työelämästä, tunnistaa omia vahvuuksiaan ja oivaltaa erilaisia mahdollisuuksia. Päivään osallistuvat johtajat pääsevät tutustumaan nuorten ajatuksiin työelämästä ja luomaan uusia kontakteja. Nuorille Job Shadow -päivä johtajan kanssa on ainutlaatuinen kokemus, joka jää varmasti mieleen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Hyppää mukaan Job Shadow 2023 -päivän tunnelmiin

Tutustu Job Shadow 2023 -päivän osallistujiin

Job Shadow 2023 -parit

Päivän kruunaa yhteinen päätöstilaisuus

Job Shadow -päivä huipentuu yhteiseen päätöstilaisuuteen, jossa nuoret ja johtajat pääsevät inspiroivan työpäivän jälkeen verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksiaan. Päätöstilaisuus järjestetään keskiviikkona 4. lokakuuta yhteistyökumppanimme SEBin tiloissa Helsingissä.

“Parasta Job Shadow -päivässä on vastavuoroisuus. Ainoastaan nuoret eivät ole saamapuolella, myös mukana olevat johtajat saavat uusia ajatuksia nuorten kysymyksistä ja mielipiteistä. Todellinen win-win-tilanne!”

Työeläkeyhtiö Elon Instagram-postaus

Kiinnostuitko tapahtumasta?

Ota yhteyttä!

Nikita Gavrilenko

Nikita Gavrilenko

Tapahtumatuottaja

nikita.gavrilenko@nuortennyt.fi

045 6793 182