/ Uutinen, Yrityskylä

Ilmoittautuminen Yrityskylään lukuvuodelle 2024–2025 on auki

Oppilaita Yrityskylä alakoulu Espoossa

Yrityskylään voivat nyt ilmoittautua kaikki ne kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten opettajat, joiden kunnalla on yhteistyösopimus NYTin kanssa. Jos et ole tästä täysin varma, voit tarkistaa asian rehtoriltasi.

 

Yrityskylään voi ilmoittautua Opeportaalissa

Olet saanut rehtoriltasi erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät koulullenne lähetetystä ohjeesta.

Yrityskylään ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2024 asti.

 

Yrityskylä Yläkoulu uudistuu – uusi oppimateriaali otetaan käyttöön syksyllä

NYT Yrityskylä Yläkoulun uusi oppimateriaali otetaan käyttöön kaikilla alueilla syksyllä 2024. Oppimateriaalin tarina vie oppilaat ensin työnhakijoista yrityksen työntekijöiksi ja lopulta yrityksen johtoon.

Uusi oppimateriaali on jatkossakin täysin digitaalinen ja selainpohjainen. Oppimateriaalin tukena toimii opeopas, johon olemme koostaneet kaiken tarvittavan tiedon Yrityskylän oppituntien pitämiseen.  

Myös uusi, elämyksellisempi pelitilanne otetaan käyttöön lukuvuonna 2024–2025 Keski-SuomenSatakunnan ja Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylissä. Pilottilukuvuoden jälkeen uusi pelitilanne otetaan käyttöön myös muualla Suomessa.

 

Lue lisää Yrityskylä Yläkoulun uudistuksesta

 

Mikäli sinulla on kysyttävää Yrityskylästä, ole rohkeasti yhteydessä oman alueesi asiantuntijaan!