/ Uutinen, Yrityskylä

Ilmoittautuminen Yrityskylään lukuvuodelle 2023–2024 on auki

Ensi lukuvuonna Yrityskylän toimintaan osallistuvat kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset jopa 264:stä kunnasta!

Tyttö ja poika Yrityskylä Alakoulussa.

Ensi lukuvuonna Yrityskylän toimintaan osallistuvat kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset jopa 264:stä kunnasta!

Yrityskylään voivat nyt ilmoittautua kaikki ne kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten opettajat, joiden kunnalla on yhteistyösopimus Yrityskylän kanssa. Jos et ole tästä täysin varma, voit tarkistaa asia rehtoriltasi. Yrityskylän oppimiskokonaisuuteen osallistuu lukuvuonna 2023–2024 jo 90 % kaikista kuudesluokkalaisista ja 88 % kaikista yhdeksäsluokkalaisista.

Yrityskylään ilmoittautuminen tapahtuu Opeportaalissa

Olet saanut tai saat pian kunnaltanne ja/tai rehtoriltanne erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät koulullenne lähetetystä ohjeesta.

Yrityskylään ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2023 asti.

Yrityskylä Alakoulu on uudistunut – uusi oppimateriaali käytössä heti syksyllä!

Yrityskylä Alakoulun uusi oppikirja tuo oppilaita eniten motivoivat elementit, kuten omassa ammatissa toimimisen, palkan saamisen ja oman tiimin kanssa työskentelyn nykyistä aiemmin oppitunneille. Voit ottaa oppilaiden kanssa käyttöön myös selainpohjaisen Yrityskylään-sovelluksen oppikirjan rinnalle. Helppokäyttöinen sovellus tuo pelillisiä elementtejä oppitunneille ja innostaa erilaisia oppilaita teemojen pariin. Sovelluksesta löytyy lisämateriaalia, vaihtoehtoisia tehtäviä sekä esimerkiksi työpaikkailmoitukset. Perehdytämme opettajat tuttuun tapaan oppimateriaalin käyttöön ensi syksyn koulutuksissa.

Yrityskylän oppimisympäristöt sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, JoensuussaJyväskylässäKuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, SeinäjoellaTampereella, Turussa, Vaasassa ja nyt myös Porissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää Yrityskylästä, ole rohkeasti yhteydessä oman alueesi asiantuntijaan!