/ Rekry

Kyläkoordinaattori, Yrityskylä Keski-Suomi

NYT Yrityskylän kyläkoordinaattori oppimisympäristössä.

Etsimme kyläkoordinaattoria koululaisten Yrityskylään Jyväskylään!

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla. Lue lisää Yrityskylän toiminnasta täältä. 

Monipuolinen työnkuva lasten ja nuorten parissa 

Haemme tiimiimme kyläkoordinaattoria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Yrityskylän Ala- ja Yläkoulun oppimisympäristöihin.

Työtehtävääsi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen ja ohjaaminen. Työskentelet keskimäärin kaksi päivää viikossa oppilaiden ohjaajajana. Muina päivinä tehtäviisi kuuluvat Yrityskylän arkeen liittyviä töitä, esim. tilausten tekemistä, materiaalien päivittämistä ja Yrityskylä-päivien koordinointiin liittyviä tehtäviä. Työhön liittyy myös ohjaajien kouluttamista. Tehtävä saattaa sisältää oman esihenkilön sijaistamista esim. vastuuohjaajien esihenkilötyössä.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
  • Sinulla on aktiivinen ote työhön ja nautit monipuolisesta työstä
  • Hallitset suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti
  • Esiintyminen sujuu sinulta luontevasti

Töissä NYTissä

NYTissä olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää. Yhdessä koko henkilöstömme kanssa luodut arvomme ovat tulevaisuususko, yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja uskallus. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme arjessa myös työnantajana. Lue lisää arvoistamme Nuorten NYTistä organisaationa.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

NYT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde

Työsuhde on kokoaikainen 100 % työajalla, ja toistaiseksi voimassaoleva. Aloitus sopimuksen mukaan elokuussa 2024. Työaika on pääasiassa 8–16 välillä. Työskentelet osana oman kylän tiimiä, jossa mukana ovat kumppanuuspäällikkö, Yrityskylän asiantuntija, NYTin yrittäjyyskasvatuksen ja koulutuspalveluiden asiantuntija ja vastuuohjaajat. Yrityskylän asiantuntija toimii esihenkilönäsi.

Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka ja tarjoamme työsuhde-edut NYTin käytäntöjen mukaisesti.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Haku on auki 28.7. saakka. Haastattelut tullaan pitämään viikolla 31.

 

Lisätiedot:

Selma Närkki,
asiantuntija, Yrityskylä Keski-Suomi
selma.narkki@nuortennyt.fi
050 4785 900 (arkipäivisin klo 8–16), huom. kesälomista johtuen kysymykset aikavälillä 23.7.–26.7.

 

Hae työpaikkaa

 

Kurkkaa videolta, mitä kuudesluokkalaisten Yrityskylässä tapahtuu!